Swedbank

Peab Byggservice är ensam rikstäckande leverantör av enklare byggentreprenader till Swedbanks om- och tillbyggnadsprojekt över hela landet.

Per Hylén, regionchef, Peab Byggservice 

Efter ett inledande samarbete i Swedbanks södra region tog Peabs byggserviceverksamhet ett helhetsgrepp kring Swedbanks behov av enklare om- och tillbyggnader på den svenska marknaden under 2016.

Samarbetet täcker även in underhåll, reparationer och en helt ny servicetjänst där bankkontoren, genom ett helt nytt ordersystem, kan skicka felanmälningar direkt till hantverkare på orten för att minimera onödigt pappersarbete och korta ledtiden från felanmälan till utfört arbete.

 - Vi har ett rykte om oss att vara okomplicerade och enkla att jobba med – något som efterfrågats av Swedbank som vill fokusera på sin kärnverksamhet. Under 2016 genomförde vi även ett av våra största digitaliseringsprojekt där varje hantverkare kan sköta skrivbordsjobbet direkt via en surfplatta ute hos kund. Tiden från order till utförande minimeras samt att värdefull statistik kan presenteras för våra beställare.

 

Marcus Karlsson, Chef - Bygg & Utveckling – Group Infrastructure Sverige:

Vi valde att samarbeta med Peab Byggservice, då vi i efterforskningar av ett antal byggentreprenader fann att Peab var bäst lämpade. Det har fungerat bra, vi har hittat ett arbetssätt som innebär en ömsesidig förståelse oss emellan.  Vi tycker att serviceandan hos Byggservice är utmärkande, det är smidigt och lätt att samarbeta med era anställda.

Våra värdeord är Öppen – Enkel – Omtänksam och jag tycker de stämmer väl överens med det vi har sett i samarbetet så här långt.

Swedbank är väldigt nöjda med ombyggnationen av våra kontor i Ängelholm och Båstad. Det är de två första, fullskaliga ombyggnationerna som vi gjort i egen regi - med Peab Byggservice som partner. Vi tycker utfallet blivit riktigt bra.

 

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.