IKEA

IKEA är en storleverantör av kök - och allt fler vill ha hjälp med såväl leverans som montering och installation. Tillsammans med Peab Byggservice erbjuder IKEA komplett köksinstallation som består av förbesiktning, montering och installation av kök, installationer av vatten och avlopp samt installation av el.

Peab Byggservice har sedan 2011 haft ett växande samarbete med IKEA i olika former. I samarbetet gällande kompletta installationer av kök och badrum är Peab den enda servicepartnern som erbjuder rikstäckande tjänster.

Vi är även samarbetspartner till IKEA i ett avtal som innefattar hantverkstjänster för IKEAS kundreklamationer i Sverige. Vi bemöter dig som kund direkt och du har kontakt med oss under resten av processen.

Vi utför dessutom uppbyggnad och ombyggnad av utställningar med mera i IKEAS varuhus.

Nöjd kund i västra Sverige:

Det kan konstateras att det finns många olika kökstillverkare på marknaden att välja emellan. Varför föll valet till IKEA:s fördel? Mitt svar helt kort är genom rekommendationer från vänner.  De hade just installerat ett nytt IKEA kök med ett tjusigt resultat som de  stolt visade upp. Prisbilden, kvaliteten, logistiken och servicen från beställning till distribution var avgörande faktorer för valet av just IKEA kök.

IKEA kök levereras som "platta paket" på pall. Att som lekman lägga en hel semester på att själv installera köket var inget för mig. Att laga mat på en kokplatta i källaren och att diska i duschen under en hel semester kändes onaturligt, främmande och avskräckande.

Det självklara alternativet var att istället överlåta åt Peab Byggservice AB i Skövde att fackmannamässigt på några få dagar installera köket. Så skedde också. Med förvånad beundran betraktade jag montören när han ensam under drygt två dagar trollade fram ett helt nytt kök. Fantastiskt! Resultatet blev likaså helt fantastiskt.

Till alla Er som funderar på att installera ett kök säger jag: "Överlåt bekymren till IKEA och PEAB Byggservice AB" så får ni ro i själen.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.