Postnord

Peab Byggservice är ensam leverantör av enklare byggentreprenader till Postnords cirka 2000 utlämningsställen, brevbärarkontor och terminaler i Sverige.

Per Hylén, regionchef, Peab Byggservice

Efter ett 15 år långt samarbete tog Peabs byggserviceverksamhet under 2016 ett helhetsgrepp kring Postnords behov av enklare om- och tillbyggnader på den svenska marknaden. Förutom entreprenader i Postnords egna lokaler kommer Peab Byggservices rikstäckande organisation att bygga upp nya ombud, framför allt i butikslokaler.

 -Det är ett kvitto på att vi under 15 år har byggt upp ett förtroende hos vår kund som nu resulterar i ett helhetsgrepp. Nu får vi ännu bättre möjligheter att ge bästa möjliga service över landet när vi får en helhetsbild över alla enklare byggentreprenader. Självklart känns det bra att vi säkrar sysselsättningen för våra engagerade och kompetenta hantverkare över landet

 

Lena Hummerhielm Sjölin, Head of Real Estate Sweden - Postnord

Postnord-koncernen genomförde en upphandling för att täcka in behov av byggservicetjänster i hela Sverige. Valet föll på Peab då de kan leverera i hela landet, med den kompetens som efterfrågas samt till konkurrenskraftiga priser.

För Postnord, som levererar brev- och logistiktjänster i hela Norden, så är det viktigt att ha en leverantör som klarar uppdrag såväl i storstad som på mindre orter.

Det som utmärker Peab är en kompetent och lokal närvaro.

I samband med att Postnords huvudkontor genomfört aktivitetsbaserat arbetssätt har Peab Byggservice bistått i flera mindre ombyggnationer. Dessa har genomförts i nära dialog för att skapa bra lösningar utifrån husets förutsättningar. En annan fördel med att arbeta tätt med en leverantör märks i de återkommande förändringarna vi gör hos våra Postombud. Peab Byggservice har över tiden lärt sig hur vi vill att det ska se ut, vilka lösningar som krävs och hur arbetet genomförs på bästa sätt.

 Via en kontinuerlig dialog mellan Postnord och Peab Byggservice utvecklas samarbetet ständigt för att på bästa sätt lösa det behov som finns inom Postnord.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.