Om oss

Vår ambition är att addera värde för våra kunder i alla lägen. Det spelar ingen roll om vi installerar ett nytt kök hemma hos någon, bygger om en kontorslösning för det växande företaget eller lägger om taket på den kommunala skolan. Varje enskilt uppdrag ser vi som en värdeskapande handling då vi förlänger livstiden såväl invändigt som utvändigt i både slott och koja. Kanske är det just det som gör att våra hantverkare trivs att jobba hos oss. 

Sveriges närmaste hantverkare

Trots att vi är del av en börsnoterad koncern med verksamheter i Sverige, Norge och Finland är vi djupt förankrade i myllan.

Vår verksamhet föddes på landsbygden och vi värnar fortsatt om vår lokala förankring med personlig och jordnära dialog med våra kunder. Vi sätter stor stolthet i att känna våra lokala marknader väl vilket också borgar för att vi snabbt kan börja ett arbete hos dig – och att resvägarna blir korta. Det är både bra för plånboken och miljön.

Våra kärnvärden

Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga – dessa är Peabs grundmurade kärnvärden som hela vårt varumärke bygger på.

Uppförandekod

Uppförandekoden visar vägen genom att beskriva våra värderingar och de krav vi ställer på medarbetare och affärspartners. Med ständiga förbättringar tar vi ansvar som Nordens Samhällsbyggare.

Vår organisation

Per Hylén

Byggserviceansvarig

Peter Fahar

Marknadssamordnare

Mathias Hagelkvist

Regionchef Syd

Thomas Palmqvist

Regionchef Väst

Magnus Brandt

Regionchef Mitt