Privatkund

Känner du en bra hantverkare som kommer i tid och gör ett bra jobb? Har du fått den här frågan någon gång – eller kanske varit i ett läge där du själv har eftersökt en hantverkare för ett kommande projekt i hemmet?

Vi har byggt tak, altaner, garage och extrarum över hela Sverige och vi vågar nog påstå att vad du än planerar så har vi antingen gjort det åt någon annan – eller så får du tillgång till hela Peabs byggkunnande för att förverkliga just ditt unika projekt.

Vi utför drygt 50 000 uppdrag årligen hos såväl privat- som företagskunder och vi vet att pålitlighet, att vi kommer i tid och är klara enligt tidplan är framgångsfaktorer som gör att vi får fortsatt förtroende.

Trots att vi är del av en börsnoterad koncern med verksamheter i Sverige, Norge och Finland är vi djupt förankrade i myllan.

Vår verksamhet föddes på landsbygden och vi värnar fortsatt om vår lokala förankring med personlig och jordnära dialog med våra kunder. Det ger dig som kund trygghet. Du får alltid rätt dokumentation och vid en framtida försäljning kan du känna dig trygg när du lägger alla papper på bordet – vi är ett välkänt varumärke som tar ansvar såväl under som efter vi har varit hemma hos dig.

 

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.