Yrkesarbetare

Sökes till Skellefteå

Nu bygger vi Framtiden*, vill du vara med?

Peab erbjuder dig stor variation i arbetet. Vi bygger allt från affärslokaler till bostäder och stora industriprojekt. Det är ordning och reda på våra arbetsplatser, med välutbildade chefer och hög kompetens i arbetslaget. En säker och god arbetsmiljö är högsta prioritet.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, både praktiskt i yrket och genom utbildningar. Ett av Peabs viktigaste mål är att vara branschens bästa arbetsplats- välkommen att bygga den tillsammans med oss!

Vi hoppas att du trivs med att arbeta i grupp, men att du också kan arbeta självständigt.

Du är noggrann och engagerad i ditt yrke och har en vilja att fortsätta utvecklas. Du bör ha yrkesbevis inom trä eller betong, alternativt minst 5 års erfarenhet av byggyrket eller närliggande yrke, samt körkort B.

 

Tag chansen och skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande rekrytering, med sista ansökningsdag den 15 mars 2022.

 

Kontaktpersoner: 

HR-partner Emma Nilsson 073-337 16 46

Arbetschef Jens Skoglind 073- 337 23 88

Snickare, MB-ledamot för Byggnads och skyddsombud Oscar Österberg 073-074 74 79

* Brf Framtiden är ett byggprojekt som vi startar upp under 2022, men vi ska bygga mycket annat också.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-09-01

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: