Träarbetare

Sökes till Oxelösund

Vad ingår i arbetet?

Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid. Som träarbetarepå Peab kommer du utföra varierande uppgifter inom träarbete som nyproduktion av lägenheter och kommersiella lokaler, reparationsarbete, köksmontering, fönster- och dörrmontering, takarbete, resa stomme m, m. Därutöver kommer du oavsett roll att se till att utsatta tidsplaner följs.

Om dig

Vi söker dig som

  • har yrkesbevis som träarbetare
  • har B-körkort.
  • har ett eller ett par års erfarenhet av bostadsproduktion och arbete som träarbetare.
  • förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Som träarbetare kommer det ställas krav på att du är initiativtagande och lösningsfokuserad i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och ser till att det blir gjort i enlighet med gällande säkerhetsrutiner. Vidare är du en engagerad person som håller kvalitet framför kvantitet och strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor kontakta jonatan.eklund@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-10-12

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: