Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Anläggning öst söker nu en serviceinriktad entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!
 

Om tjänsten

Din roll som entreprenadingenjör blir att stötta arbetsledare och platschefer i ekonomiska och administrativa arbeten. Arbetsuppgifterna består bland annat av ekonomisk uppföljning, kontraktsadministration, fakturering, juridik, medverka vid inköp samt prognosarbete i våra projekt. Det finns även möjlighet att arbeta med logistik, tidsplanering och dokumentation inom kvalité Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av exempelvis ekonomi, kontraktsfrågor, är stresstålig och kan hålla många bollar i luften. Du är strukturerad och en person som gillar att ha ordning och reda. Det är meriterande om du har arbetat som entreprenadingenjör inom anläggning men inget krav. Du är en självgående och engagerad person som gärna tar tag i saker och har en känsla för vad som behöver göras. Du bör kunna kommunicera på svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. Tjänsten innebär många kontakter varför vi sätter stor vikt vid att du som person är serviceinriktad och kommunikativ med god förmåga att samarbeta med människor.


Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
 

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-10-28

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: