Bolagsjurist

Sökes till Malmö

Peabs juristavdelning, som ansvarar för juriststöd i affärsverksamheten, består av 14 jurister varav 11 stycken i Sverige. Juristerna är placerade vid våra kontor i Malmö, Förslöv, Göteborg och Ulriksdal. Behovet av juriststöd ökar, varför vi söker efter ytterligare en kollega som har minst 5 års erfarenhet från domstol, advokatbyrå och/eller företag. Vi söker nu någon med placeringsort i Malmö.

 

Vi erbjuder en tjänst där du får möjlighet att arbeta nära våra affärer och projekt från anbudsstart till slutligt färdigställande. Du kommer som jurist på Peab medverka i anbudsarbete och avtalsförhandlingar, upprätta, tolka och tillämpa avtal samt, inte minst, löpande lämna råd till ansvariga i våra projekt. Du kommer att tilldelas egna ansvarsområden som består av bolag eller regioner inom vår verksamhet. De vanligast förekommande rättsområdena är entreprenad- , avtals- och skadeståndsrätt samt offentlig upphandling. Erfarenhet av entreprenadrätt är en merit, men inget krav. En viktig del i juristrollen är att hålla internutbildningar.

 

Du är utåtriktad, gillar att arbeta självständigt, har hög integritet och är pragmatisk i ditt arbetssätt. Du kommer rapportera till chefsjuristen samt arbeta nära övriga bolagsjurister och övriga verksamhetsfunktioner.

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Karin Wallfelt, Chefsjurist på 08-623 69 92 eller 0733-374602.

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 6 oktober 2022. Urval sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-10-06

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: