Ekonomiassistent

Sökes till Kållered, Göteborg

Brinner du för ekonomiarbete och vill ha ett nytt och spännande arbete i Bygg och Anläggningsbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Swerock Region Väst söker en ekonomiassistent med placering i Kållered.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med allt från bokföring, bokslut, kreditsamordning, prognos samt analys och ekonomisk styrning. I ditt dagliga arbete kommer du ha ett nära samarbete med regionens Arbets- och Platschefer vilket ger dig spännande möjligheter att se vår verksamhet. Du rapporterar till Regioncontroller.

Vem är du?

För att trivas i rollen har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt som fungerar tillsammans med deadlines. Som person är du en initiativtagande lagspelare som har förmåga att samarbeta i en föränderlig miljö. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, är kvalitetsmedveten och har en prestigelöshet som driver dig framåt.

För att bidra i rollen, tror vi att du har

  • Gymnasial utbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet inom liknande roller.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • God vana och kunskap i Excel
  • B-körkort och tillgång till bil

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Controller Daniel Ringdahl 0725 – 33 46 87.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-08-21

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: