Projektchef

Sökes till Mora, Sälen

Sökes till Norra Dalarna
I Norra Dalarna fortsätter vi att utveckla vår organisation och söker nu en projektchef.

 

Som projektchef har du ansvaret för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du är involverad i hela processen, från anbudsarbetet till färdigställande. Dessutom kommer du utifrån vår affärsplan säkerställa rätt affärer och säkra affärer, där vi producerar med rätt kompetens på ett effektivt sätt och med rätt ekonomi. Till din hjälp har du spetskompetens inom flera områden både i regionen men också på affärsområdet. Du rapporterar till arbetschef.

 

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Som ledare är du tydlig och du har förmågan att både styra men samtidigt vara operativ i vissa uppgifter. Vi lägger även stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare samt medarbetare. Din personlighet andas våra kärnvärden och du bidrar till att vi fortsätter ha kul på jobbet. Vi ser gärna att du minst har högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning.

 

Kontaktuppgifter

Om tjänsten: Anna Pers, arbetschef, anna.pers@peab.se, 073-337 65 00.

Om rekryteringsprocessen: Annika Lindskog, HR Partnerannika.lindskog@peab.se, 073-333 93 38 (tillgänglig v 28 samt fr.o.m. v 32)

Sista ansökan 2022-08-28

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: