Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Vill du vara med där det händer och arbeta med tekniskt komplicerade och spännande projekt?

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Till Anläggning i Storstockholm söker vi nu en erfaren entreprenadingenjör som vill vara delaktig i arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör hos oss på Peab Anläggning i Stockholm får du möjlighet att arbeta i en ansvarsfylld och varierad roll i en välfungerande region. I rollen verkar du som stöd inom regionen och arbetar stöttande mot arbetschefsgrupper och enskilda projekt inom bland annat kontraktshantering och entreprenadjuridik. Som en viktig rådgivare får du vara delaktig i byggprocessens alla delar, innebärande ett tvärfunktionellt arbete och en daglig samverkan med många olika aktörer ute i våra projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot exempelvis väg och vatten, alternativt annan formell erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Vi ser att du hunnit arbeta i en liknande roll 2-3 år inom mark och anläggningsproduktion.

För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne. Vidare ser vi att du är duktig på att driva projekt framåt, sköta kundkontakter och innehar god förhandlingsvana. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Urval för denna rekrytering kommer pga semester påbörjas först i slutet av augusti. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Johan Hedin, arbetschef – johan.hedin@peab.se eller Tobias Munoz, HR Partner – tobias.munoz@peab.se. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-08-31

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: