KMA-samordnare

Sökes till Stockholm

Anläggning öst söker nu en kvalitetsmedveten och serviceinriktad KMA-samordnare som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten
Som KMA-samordnare hos oss har du en rådgivande funktion och ansvarar för att driva samt samordna kvalitéts-, miljö- och arbetsmiljöarbetet i något av våra anläggningsprojekt. Arbetet inleds i anbudsskedet och fortsätter genom hela anläggningsprocessen till färdigställande av projekt. Fokus ligger på arbete inom kvalitét och miljö där du arbetar med att upprätta kvalitets- och miljöplaner, frågor beträffade energi och miljöbyggnad samt uppföljning av arbetet med egenkontroller och arbetsberedningar. Rollen omfattar även att säkerställa att våra leverantörer uppfyller ställda krav, lagar och förordningar. Arbetet innebär mycket kontakter med beställare, myndigheter och underentreprenörer samt med den egna organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området Arbetsmiljö/Miljö/Kvalitet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från anläggning eller liknande bransch gällande säkerhetsaspekter och lagkrav. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt B körkort.

Personliga egenskaper
Rollen som KMA-samordnare kräver att du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad i ditt arbete. Du har ett stort intresse för ditt yrkesområde, vilket skapar ett högt engagemang i ditt arbete. Vidare är du en organiserad person som kommunicerar med andra på ett tydligt och effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga med såväl externa aktörer som kollegor och vill vara en del i att nå resultat tillsammans med produktionsteamet!

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta, Maria Osihn, HR på tel. 0707794256.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-08-26

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: