Arbetsledare

Sökes till Stenungsund

Arbetsledare till Peab Anläggning, Industrin, Borealis i Stenungsund

Brinner du för att skapa ett gott arbetsklimat för dem som ingår i ditt team? Har du en förmåga att se till att rätt person är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led? Då tycker vi att du ska du läsa vidare och höra av dig till oss, då vi är på jakt efter en erfaren arbetsledare till industrierna i Stenungsund!

Vår grupp ligger under avdelningen för industri och underhåll hos Peab Anläggning. Verksamheten består huvudsakligen av mark- och anläggningsarbeten, rörläggning och betongarbeten innanför och utanför grindarna. På industrierna i Stenungsund är vi en grupp om 10-15 personer och du kommer till en arbetsplats som utmärker sig när det kommer till trivsel och gemenskap.

 

Om tjänsten

Som arbetsledare i vår Industri- och underhållsgrupp har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ansvar över projektets utförande, där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Du kommer att ha ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du kompetenta kollegor, så som inköpare, arbetsledare och skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera din medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines.

 

Om dig

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har:

  • Teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Flera års erfarenhet inom anläggningsbranschen
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • God datorvana
  • B-körkort och tillgång till bil 

 

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad, kreativ och initiativtagande person med förmåga att leda och entusiasmera andra. Du har ett stort intresse för affärer, är kund- och resultatinriktad samt trivs med att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Eftersom det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en god samarbetsförmåga och värdesätter en professionell kommunikation mot såväl kunder, medarbetare och samarbetspartners.
 

Praktisk Information 

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju.Tjänsten är heltid med tillträde under hösten 2022.

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Jennifer Bergman via epost: jennifer.bergman@peab.se

(Kommer vara på semester under perioden 1/7-17/8 och kommer då inte kunna besvara några mail) 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-09-01

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: