Säljare med marknadsansvar

Sökes till Norrköping, Linköping

Vi söker en marknadsansvarig säljare för fabriksbetong inom Swerock. Vi ser stor potential på marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt inom PEAB koncernen. 

Som säljare med marknadsansvar kommer du att arbeta kontinuerligt med såväl befintliga som framtida kunder genom att marknadsföra företagets produkter och tjänster. Du lämnar offerter, prissätter och fakturerar, gör inköp samt handlägger reklamationer inom ditt ansvarsområde. Du är väl insatt i produktsortimentet samt produktions- och leveransförutsättningar och verkar i enlighet med företagets policyer och bidrar till god intern samverkan.

Du har en gymnasieexamen och innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från betongbranschen Du har engagemang för att göra affärer och skapa varaktiga relationer. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du kan arbeta självständigt samt kunna utrycka dig väl i tal och skrift och ha god datorvana.

Tjänsten är en heltidsanställning och placeringsort Norrköping eller Linköping. För vidare upplysningar kontakta Anders Åhlin tfn: 0733-84 75 80 eller Mats Petersson tfn:0725-335 335

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2022-08-21

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på: