Byggnadssnickare

Stenungsund / Alingsås / Göteborg

Med huvudsaklig placering i Stenungsund, Alingsås och Göteborg söker vi byggnadssnickare till en väl fungerande verksamhet med mycket god framförhållning och planering. Till rätt person erbjuder vi en trygg anställning i ett stort företag med familjär känsla där vi erbjuder dig att utvecklas yrkesmässigt såväl som personligt. 

Krav för tjänsten är att du har yrkesbevis eller pågående branschgodkänd utbildning och körkort B.

Urval sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Är du en jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig person? Då ska du söka tjänsten hos oss, på PEAB.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2020-03-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Roger Johansson, Personalsamordnare

Telefon: 0725 33 78 17

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.