Betongarbetare/Armerare

Sundsvall m.fl

Vi har flera intressanta nya projekt för uppstart i bl.a Sundsvall och Bollstabruk.
Vår verksamhet växer och behöver förstärkning av ett antal betongarbetare/armerare till vår arbetschefsgrupp inom anläggning i Västernorrland och Jämtland.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.
Vi ställer som krav att du har yrkesbevis och flera års erfarenhet som betongarbetare/armerare och helst erfarenhet från anläggningsarbeten, t ex vattenkraft, bro- och kajarbeten eller liknande.
Krankort är önskvärt och körkort är ett krav.

Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter!
Vi ser gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss får du bl.a friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2020-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

David Norberg, Personal

Telefon: 0733-848 747

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.