Depåchef Rental

Lindome

Om rollen

Rollen som depåchef innefattar personal- och resultatansvar för uthyrningsverksamheten på vår depå i Lindome. Det innebär att ledarskap kommer naturligt för dig, kryddat med en stor portion affärsförståelse och ekonomiskt tänkande. Du är ansvarig för planering av det dagliga arbetet på depån, men du arbetar även aktivt med att stärka vårt varumärke och utveckla vår verksamhet på ett lokalt plan. På depån finns flera olika verksamheter och inom Rental kommer du ha ansvar för en grupp på ca 20 medarbetare.

Om dig

Du som söker bör ha dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du är en lugn och stabil ledare med mycket god förmåga att förmedla mål och riktning till dina underställda. Du kommunicerar tydligt och skapar engagemang bland dina medarbetare. Du drivs av att genom goda relationer göra affärer, leverera höga resultat och skapa nöjda kunder. Det är även viktigt att du har god ekonomisk förståelse. Med andra ord är du en person som trivs med att utveckla både affärer och människor!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från uthyrningsbranschen eller liknande branscher. Har du kännedom om byggprocessen och ett etablerat lokalt nätverk inom branschen är detta ett stort plus. Datavana och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-30

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Henrik Tyrén, Regionchef

Telefon: 0733-848130

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.