Serviceman

Malmö

Nu söker vi förstärkning till vår depå i Malmö!

Om rollen

I rollen som maskinreparatör/serviceman hos oss på Lambertsson kommer du främst att arbeta med reparationer och service av våra bygg och anläggningsmaskiner, skriva arbetsorder samt sköta beställningar av reservdelar. Du kommer att ingå i ett arbetslag vilket innebär att man emellanåt  får stötta varandra i olika arbetsuppgifter. Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med möjlighet att vara med och utveckla vår depå.

Om dig

Vi söker dig med maskinkunskap och ett tekniskt intresse och som tidigare har erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten, truckkort är meriterande. Datavana och körkort klass B är ett krav.

Du tycker om att ta personligt ansvar och trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du utåtriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. 

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-29

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Lena Nilsson, Depåchef

Telefon: 0725-33 48 06

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.