Kommersiell uthyrare

Malmö

Peabkoncernens projektutvecklingsverksamhet avseende kommersiella fastigheter bedrivs i södra Sverige under varumärket Annehem. Vi verkar genom hela värdekedjan och bland våra projekt kan nämnas:

  • Point Hyllie, Öresundsregionens högsta kontorshus, 110 meter och 29 våningar, med första inflyttningarna i slutet av 2019
  • The Gate, totalt ca 30 000 kvm där första etappen är påbörjad med inflyttning i Peab Center under början av 2020
  • Varvsstaden, markområde i centrala Malmö som utvecklas för att innehålla ca 360 000 kvm bostäder och lokaler
  • Bara, utveckling av gammalt centrum med uppförande av nya bostäder och centrumbyggnad samt utveckling av nytt hotell och SPA intill PGA Golfbana
  • Inspi, projekt för hälso- och sjukvård vid Dalaplan i Malmö omfattande ca 25 000 kvm lokaler

Rollen som kommersiell uthyrare innebär totalansvar för uthyrningen av våra projekt från start till mål vilket bland annat innefattar:

  • Identifiera och bearbeta tänkta kunder/hyresgäster inom olika målgrupper 
  • Ta fram och följa upp budget för marknads- och uthyrningsarbetet i projekten
  • Driva uthyrningsarbetet samt genomföra hyresförhandlingar och skriva hyreskontrakt
  • Tillsammans med vår kommunikatör ta fram marknadsplan för projekten
  • Delaktig i driftsättning och inflyttning av färdigställda projekt

Du har för tjänsten relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av uthyrningsarbete, avtalsfrågor och projektutveckling. Du har givetvis ett starkt kundfokus och en förmåga att arbeta förtroendeskapande på ett kreativt och utvecklande sätt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Gunnar Wannehag, HR Chef

Telefon: 0733-37 11 18

Martin Thelin, vVD

Telefon: 070-290 31 08

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.