Platschef

Ängelholm

Skandinaviska Byggelement AB ingår tillsammans med Lättklinkerbetong och Smidmek i Byggsystem Prefab som är en del av Peab. Omsättningen i Byggsystem Prefab är ca 1 md och antal egna anställda ca 400 personer. Företagen konstruerar, producerar och marknadsför ett av marknadens mest kompletta utbud av prefabricerade betongprodukter.

Vi söker dig som vill vara ansvarig för vår tillverkning i Ängelholm. Som platschef hos oss får du huvudansvaret för vår tillverkning av betongelement avsedda för såväl bostadsbyggande som anläggningsprojekt och trafikavstängningar.

Som ledare kommer mycket att handla om att skapa förutsättningar för att medarbetare i din organisation ska kunna utföra sina arbeten på ett bra sätt. Du är ansvarig för verksamheten när det gäller både arbetsorganisationen, rutiner, planering av personal, produktion och materialflöden. Du rapporterar till Divisionschef.

Tjänsten innebär bland annat: 

  • Ekonomiskt ansvar
  • Personalansvar
  • Ansvar för att kvalitetsarbetet är på en hög nivå
  • Ansvar för arbetsmiljö och att företagets riktlinjer policys och arbetssätt efterföljs
  • Samordnar service, underhåll och utveckling av fastighet och produktionsutrustning
  • Kontaktperson för avrop

Vi söker dig som har: 

  • Erfarenhet som chef/ledare.
  • Relevant utbildning/bakgrund
  • Har du dessutom en Betongelementutbildning klass II samt tillståndsgrundande utbildningar i truck, hjullastare, travers, lift är det mycket meriterande

Körkort är krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person har du en förmåga att skapa engagemang. Du är lyssnande samtidigt som du kan kommunicera de förväntningar som finns på dina medarbetare på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du är även noggrann och tar personligt ansvar. Du har goda ledaregenskaper och har förmågan att överblicka helheten.

Befattningen kommer att ingå i ett team som samordnar all verksamhet i fastigheten där även Lambertsson har sin bodverksamhet och rentaldepå för trafikprodukter. Det finns goda förutsättningar för ett effektivt samarbete mellan verksamheterna genom utbyte av personal, material och utrustning.

Då organisationen befinner sig i och strävar efter utveckling är det viktigt att du kan tänka i nya banor och inte är rädd för att leda organisationen i nya områden och implementera nya sätt att arbeta.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Andreas Ryrbo

Telefon: 0732-74 44 54

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.