Platschef/Ansvarig driftledare

Skellefteå

Vi behöver förstärka organisationen på vår betongfabrik i Skellefteå och söker dig som värnar om att ge hög service/kvalitet till våra kunder och leverantörer.

Du som söker är en naturlig ledare och har tidigare gärna arbetat i någon form av ledande befattning. Du är strukturerad och noggrann samt förstår vikten av kvalité. Du är en lagspelare som förstår vikten av gruppens prestation. Du har en positiv attityd och ser utveckling och effektivisering som något positivt, ser möjligheter istället för utmaningar. Har ett personligt driv och sätter serviceandan som högsta prioritet. Du är utåtriktad och tycker om den dagliga kontakten med kunder och leverantörer.

Vi ser gärna att du har en avslutat teknisk gymnasieutbildning samt erfarenhet från betongbranschen. Det är meriterande om du har genomgått utbildning i fabriksbetongtillverkning klass I och har erfarenhet från arbete inom industrin. Du kommer vara ansvarig och delaktig i den dagliga produktionen med fokus på kvalitet.

Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även god dator/IT-vana och B-körkort.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-30

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

David Sehlstedt, Avdelningschef

Telefon: 0733-84 88 96

Nils-Petter Nilsson, Arbetschef

Telefon: 072-452 45 19

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.