Projektledare/entreprenadingenjör

Mora

Som entreprenadingenjör arbetar du som en projektledare mitt i projekten, nära arbetschefen och projektets platschef. Dina arbetsuppgifter spänner över flera intressanta områden då du jobbar med tidplaner, produktionskalkyler, avstämningar och prognoser. Du utmanas i problemlösning för att tillmötesgå kundens behov vilket kräver förmåga att leverera lösningar med en serviceinriktad attityd. Du förväntas ha en ekonomisk medvetenhet som säkerställer både kundens budget och Peabs affärsmässiga principer. Du är van att strukturera ditt arbete och ha en prioriteringsordning där du initierar olika aktiviteter. Som entreprenadingenjör projektleder du och tar viktiga beslut både på egen hand och i samarbete med platschefer som är formellt ansvariga.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och spännande arbete. Du får stort utrymme för påverkan i din roll och på projektets framgång. Vi är det lokala byggföretaget med familjekänsla samtidigt som vi har styrkan och resurserna i en stor koncern. Hos oss får du värdefulla nätverk, bra verktyg och en ständig kompetensutveckling.

Du bör ha god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller annan relevant utbildning. 2-5 års erfarenhet av projektledning från byggbranschen är önskvärt. Har du erfarenhet från andra roller från branschen är det givetvis meriterande.

För att du ska passa in i rollen ser vi att du är strukturerad, självständig och har stark integritet vilket innebär att du jobbar efter god affärsetik och fasta principer. Givetvis har du en ekonomisk medvetenhet vilket innebär att du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Vi har valt annonseringskanaler varför vi undanber oss försäljning av annonsering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Frida Hedback HR-Partner

Telefon: 0725333397

Stefan Ors, Arbetschef

Telefon: 0733-374029

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.