Betongarbetare

Kiruna

Är du betongarbetare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som betongarbetare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler. Som betongarbetare arbetar du med armering av betongkonstruktioner, betonggjutningar, spacklingar av golv och montering av betongelement.

Vem är du?

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare och erfarenhet från yrket. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare men ser inga problem med att arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

Ansök

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 19 september.

Vi erbjuder

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. Vårt arbetschefsområde täcker främst Kiruna, Gällivare och Pajala med ca 60 medarbetare.

Som anställd på Peab kommer du till en trygg och pålitlig arbetsgivare med ordning och reda. Vi har kollektivavtal och du har förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vinstdelning. Vi som jobbar på avdelningen är gott gäng med mycket gemenskap och högt till tak. Avdelningen har en träningssektion i golf som du kan delta i som anställd.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Linda Karlsson, HR-koordinator

Telefon: 0702 57 75 27

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.