Platschef

Staffanstorp

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i södra Skåne? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Peab Byggservice i Södra Skåne arbetar vi med större och mindre ombyggnadsprojekt – ROT. Vi utför oftast arbeten med kvarboende hyresgäster samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi söker nu en erfaren Platschef. 

Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i botten samt trevliga arbetskamrater där du får ett gott skratt varje dag.

Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Vi erbjuder dig ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten
I rollen som Platschef ansvarar du för dina projekt och dina medarbetare. Du ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen samt arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och gör enklare inköp.

Du ansvarar för det ekonomiska i varje projekt och följer upp projektekonomin vid prognoser. Du hanterar de juridiska aspekterna i projekten och känner dig bekväm med att ta ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Du arbetar nära våra entreprenadingenjörer som är delaktiga i hela projektet och vi har olika stödfunktioner och specialister som finns till hjälp.

Du rapporterar till vår Arbetschef.

Vem är du?
Du har minst fem års erfarenhet av roll som Platschef inom byggbranschen och vi ser gärna att du har erfarenhet av avancerade om- och tillbyggnadsprojekt.  
Vi har väldigt kompetenta och självgående snickare med stort engagemang för företaget och arbetet och vi ser gärna att du med ditt ledarskap fortsätter att utveckla dem och gruppen.

Du har en god förståelse för projektekonomi och prognosarbete samt entreprenadjuridik. Har du även kunskaper i kalkylarbete är det en fördel. Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du beskriver dig själv som affärsmässig, kundfokuserad och professionell. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök genom att klicka på ”sök tjänsten”. Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
Besök gärna vår hemsida: www.peab.se för mer information om oss.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-23

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ulrika Gruffman

Telefon: 0733-434189

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.