Planeringsingenjör

Göteborg

Till Region Bygg Väst söker vi en Planeringsingenjör till våra byggprojekt med placering i Göteborg.

I rollen som Planeringsingenjör ansvarar du för att bistå med specialistkunskaper inom planering såsom uppbyggnad, uppföljning, åtgärdsanalyser samt systemstöd. Du har en rådgivande funktion gentemot platschefer och andra medarbetare i produktionen. Arbetet inleds i anbudsskedet och fortsätter genom hela byggprocessen till färdigställande av projekt.

Du ingår i vår produktionsstödsgrupp, utvecklar rollen som planerare och regionens planeringsarbete tillsammans med övriga planerare i regionen och rapporterar till produktionsstödschef.

Vi söker dig som är...
Engagerad, proaktiv, kommunikativ och bra på att samarbeta med en förmåga att bygga relationer. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera. Du är en god analytiker och kan förstå och strukturera komplexa strukturer. Du har en stark vilja att hjälpa till och att hitta bra lösningar. 

Utbildning och erfarenhet

  • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande.
  • Erfarenhet inom projektledning eller motsvarande.
  • Kompetens i planeringsprogram, vi arbetar i första hand i powerproject, men andra program kan komma att användas.
  • Erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

PEAB Bygg Väst

Vår region är idag fördelad på åtta Arbetschefsgrupper, verksamma i Västra Götaland och Halland. Vi tror på att specialisering är en nyckel till framgång. Våra projekt drivs av kompetent produktionsledning tillsammans med spetskompetens inom bl.a. planering, projektering, installationsledning, KMA, logistik, och inköp.

Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta produktionsstödschef Jessica Rosell.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-10-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Filip Möller, HR Administratör

Jessica Rosell, Produktionsstödschef

Telefon: 0725 33 45 64

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.