Miljöingenjör/KMA-samordnare

Solna

Om tjänsten

Som Miljöingenjör/KMA-samordnare hos oss på Peab Anläggning får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll. Du ingår i en KMA-grupp vars huvudsakliga uppdrag är att stötta linjeorganisationen i frågor gällande kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö. I ditt arbete kommer du bland annat samarbeta med och stötta linjen vid upprättandet av projektplaner, arbetsberedningar och riskbedömningar samt systematiskt verka för att våra projekt följer gällande regelverk och når Peabs mål. Rollen innebär ett nära samarbete med projekten och du är ett operativt stöd under projektets gång, från anbudsskede till färdigställande. Vidare kommer du inom KMA-gruppen att ha en specialisering inom miljö med fokus på våra miljömål. Därför söker vi dig med ett stort intresse för just miljöfrågor.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du brinner för ditt område och är duktig på att entusiasmera och få med dig andra. Du driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete.

Vi söker dig med ett stort intresse för miljöfrågor och några års erfarenhet från liknande roller såsom exempelvis miljöingenjör, miljöinspektör eller miljösamordnare, gärna inom byggbranschen. Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning inom miljö. Vidare har du kunskap om gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem inom kvalitet och miljö. Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom delar av regionen, främst inom Storstockholm. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-10-13

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733 37 38 31

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.