Bitr. Arbetschef Peab Byggservice

Lund

Att arbeta i Peab Byggservice de kommande åren kommer att bli mycket spännande. Vi har höga mål framför oss med många roliga och intressanta projekt att ta oss an. I den resan kommer vår framtida Bitr. Arbetschef att ha en ledande roll i sin Arbetschefsgrupp. Är du redo att axla en utvecklande och spännande roll, men som också är komplex och kräver stort ansvar? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Peab Byggservice är ett dotterbolag i Peabkoncernen. Läs gärna mer om Peab Byggservice på www.peabbyggservice.se

Om tjänsten

I rollen som Bitr. Arbetschef hos oss arbetar du i nära samarbete med Arbetschefen där ni tillsammans är den naturliga länken mellan ledningen och medarbetarna, utvecklar affärsstrategin, medarbetarna, stöttar upp i projekten samt utvecklar kunderrelationerna.

Högst upp på agendan är att du på ett inspirerande, lyhört och engagerat sätt leder och utvecklar entreprenadingenjörsgruppen i en tydlig riktning mot våra mål. Som Bitr. Arbetschef önskas du ha en god teknisk bakgrund samt erfarenhet från olika former av byggproduktion, kalkylarbete, inköp och entreprenadjuridik. Som chef är du engagerande och har en coachande ledarstil.

Tjänsten är placerad i Staffanstorp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvar för att leda och utveckla din grupp bestående av entreprenadingenjörer så att medarbetarna växer i sina roller.

Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjda kunder, lönsamhet,
produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.

Ansvar för att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt tillsammans med Arbetschefen utveckla våra affärsstrategier och nya kundrelationer.

Övergripande ansvar för kalkylarbetet i affärsområdet, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp.

Stötta upp i projekten, såväl entreprenadjuridiskt som tekniskt.

I rollen som Bitr. Arbetschef i Skåne ingår du i distriktets ledningsgrupp.

Vi vill att du är en JUPP:are

Jordnära

Vi vill arbeta nära våra kunder. Innan vi åtar oss ett uppdrag ska vi veta att vi har tillgång till de resurser som krävs för att göra ett bra arbete. Vi ska vara kända för ett jordnära arbetssätt med korta beslutsvägar och vara lyhörda för kundernas intressen.

Utvecklande

Vi ska vara nyskapande, flexibla och ständigt förbättra oss. Vi ska ta vara på våra medarbetares kompetens och erbjuda goda möjligheter till utveckling, utbildning, befordran och friskvård. Vi vill att våra medarbetare är engagerade och delaktiga i verksamheten samt medverkar till vår positiva utveckling. I Peab ska vi ha möjlighet att påverka vår arbetssituation.

Personliga

Vi ska vara det personliga företaget. Genom en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer ska vi skapa och bibehålla långvariga och goda relationer. Vi ska verka för att våra arbetsuppgifter ska kunna förenas med familj och fritidsintressen. Vi vill att bra kommunikation, god stämning och respekt för individen ska råda i Peab.

Pålitliga

Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar Peab. Det innebär att vi alltid ska uppträda med god affärsetik, kompetens och yrkesskicklighet. Vi ska ha en god planering, göra rätt från början, eliminera risker och hålla utlovade tider. Vi ska uppfylla lagar och krav, välja bästa möjliga teknik, prioritera förnyelsebara resurser och undvika miljöstörande ämnen.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-09-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rebecka Tholén

Telefon: 0725-334568

Ulf Engstrand

Telefon: 0733 37 64 05

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.