Anbuds- och beräkningskonstruktör

Ucklum

Lättklinkerbetong AB söker Anbuds- och beräkningskonstruktör för Prefabstommar

Lättklinkerbetong AB ingår tillsammans med Skandinaviska Byggelement och AB Smidmek i Byggsystem som är en del av Peabkoncernen. Omsättningen i Peab Byggsystem är ca 1000 mkr och antal egna anställda ca 400 personer. Företagen konstruerar, producerar och marknadsför ett av marknadens mest kompletta utbud av prefabricerade betongprodukter.

Nu söker vi förstärkning till fabriken i Ucklum i form av en Anbuds- och beräkningskonstruktör för Prefabstommar.

I denna roll ska du vid tidiga skeden inför offert; analysera, överslagsdimensionera och bereda kostnadseffektiva stomförslag grundat på våra produkter. Rollen kommer även bestå i att vara rådgivande till personal på konstruktionskontor men även ute i fabrikerna.

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande då företagen har hela kedjan från försäljning till montage.

Övriga företag inom Peab Byggsystem finns i Katrineholm, Hallstahammar och  Eslöv, på grund av detta kommer det att bli aktuellt med resor i tjänsten.

Personliga egenskaper

Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du självständig, initiativrik och noggrann med god förmåga att samarbeta med andra på ett konstruktivt och positivt sätt.

Din bakgrund

Du ska ha minst 10 års erfarenhet av Prefabstommar. Även erfarenhet av att vid tidiga skeden inför offert analysera, överslagsdimensionera och bereda kostnadseffektiva förslag. Vi ser att du är kunnig i Ramanalys och Femdesign och kanske framför allt bakomliggande normer.

Tjänsten är heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor gällande denna tjänst; Kristina Knutsson kristina@lkb.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-07-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Kristina Knutsson

Telefon: 0303-776276

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.