Ansvarig Lön och Avtal

Göteborg eller enl ök.

Gillar du att påverka, förhandla och utveckla samt tilltalas av arbete med kollektivavtal och löner? Då ska du bli Avtalssamordnare på Peab!

Peabs Avtalssamordnare inom affärsområde bygg är en liten självgående och sammansvetsad grupp som ansvarar och hanterar vårt största kollektivavtal Byggavtalet och dess kopplade löneprocesser.

Uppdraget kan beskrivas som en kombination av att du säkerställer vårt kollektivavtal, skapar goda förtjänstmöjligheter för våra medarbetare samt bidrar till Peabs marknadsmässiga konkurrenskraft i våra byggprojekt. 

Du är Peabs representant vid löneförhandlingar gentemot fackförbund och interna förtroendevalda. Du arbetar fram nya avtal i samband med nya projekt och stämmer av dem under projektets gång. Du deltar även i olika utvecklingsprojekt, utbildningsinsatser inom koncernen.

Du gillar kontakt och samverkan med människor. Internt är kontaktytorna många med linjepersonal, chefer, HR organisation, specialister mfl. Du trivs i att upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer till personer inom fackförbunden och att samverka med vår arbetsgivarorganisation BI.

För att trivas tror vi du gillar att jobba självständigt och du har stor möjlighet att själv planera och styra ditt arbete. Du trivs att resa i tjänsten. Du sporras av att förhandla, lösa problem, hålla ordning och du har en del skinn på näsan. Du har ett öga för analys och noggrannhet av detaljer samt gillar att utveckla stort som smått. Du har ett genuint intresse för kollektivavtal, lagar och arbetsrätt. 

 Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av en trivsam arbetsgrupp med gott engagemang och vi sticker ut som ett särskilt personligt företag. Du har gott om stöd i ditt arbete både av alla kollegor men också i trygga processer och fungerande verktyg och system. Du rapporterar till HR chefen för affärsområdet som fysiskt finns på distans.

Ditt arbetsområde täcker Västra Götaland och Halland med huvudsaklig fokus på Göteborg, Borås, Skövde. Placeringsort är med fördel Göteborg men annan ort kan tillgodoses. Krav på B-körkort. Processen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-08-02

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lars Erik Magnusson, HR Chef

Telefon: 0725 33 76 45

Monica Grahn, Rekryteringskonsult

Telefon: 073-323 47 59

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.