Serviceman/Mekaniker

Stockholm

Vi på Lambertsson Marin behöver utöka vår grupp och söker nu en ny medarbetare med ett stort intresse för mekanik!

Om tjänsten

Du kommer främst att arbeta med montering, service och underhåll av exempelvis landgångar och bilramper, kaj och fenderombyggnader till monteringar och tillverkning av räcken och trappor. Vi arbetar främst i Stockholms hamnar, vilket innebär att arbetet mestadels är utomhus och nära vattnet.

Vårt arbetsområde sträcker sig från Nynäshamn i syd till Kapellskär i norr, men huvuddelen av våra arbeten ligger i Stockholm. Vår depå med verkstad och kontor ligger i Frihamnen.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och tycker om att arbeta i grupp. Du gillar ordning och reda på din arbetsplats.

Du har någon form av verkstadsbakgrund och ett intresse för mekanik. Du är självgående när det gäller montering, svetsning och ritningsläsning. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-14

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Karin Olsson, Depåchef

Telefon: 0707-70 73 36

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.