Inköpskoordinator

Solna

Vill du fylla en viktig roll i vårt gäng och arbeta i en kreativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Till vår inköpsavdelning för Anläggning Mellansverige med placering i Solna söker vi en serviceinriktad Inköpskoordinator.

Arbetsuppgifter

Peab medverkar i ett branschgemensamt projekt för att effektivisera anläggningstransporter. Projektet innebär en ny standard, BEAst Supply NeC, som möjliggör en digitaliserad och förenklad hantering av anläggningstransporter och maskintjänster. I din roll som Inköpskoordinator / Inköpare kommer du bland annat hjälpa till vid implementeringen av ett nytt systemstöd som driftsättningen av den nya standarden innebär. Arbetsuppgifterna består bl.a. av att:

  • Utbilda användarna i produktion i hur systemet fungerar och agera användarstöd
  • Sköta leverantörskontakter
  • Vara bryggan mellan produktion, inköpsavdelningen och systemleverantör gällande system- och användarfrågor

I rollen ingår även att arbeta med övriga inköpsrelaterade frågor såsom leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt samt uppföljning i enlighet med Peabs inköpsprocess. Vi erbjuder en mycket varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter i en spännande framtidsbransch.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god datorvana och lätt för att lära dig nya system. Tjänsten innebär många kontakter varför vi sätter stor vikt vid att du som person är serviceinriktad, affärsmedveten, pedagogisk i ditt sätt att kommunicera och har god förmåga att samarbeta med andra människor. Vidare ser vi att du är initiativtagande och självgående. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-05-13

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733-37 38 31

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.