Platschef Byggservice

Karlskrona

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen. Vi har specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Peab Byggservice i Blekinge och Kalmar har 35 anställda varav 8 är tjänstemän.
På kontoret har vi bra stöd av våra Entreprenadingenjörer som ibland är med från början till slut och ibland endast i delar av ett projekt, beroende på projektets komplexitet och Platschefens erfarenhet. I vårt distrikt har vi hjälp av stödfunktioner inom ekonomi, KMA och personal.

Tjänsten

I rollen som Platschef arbetar du löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud, gör enklare inköp samt ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du vill ta det ekonomiska ansvaret för dina projekt och att du förstår vikten av att följa upp ekonomin i dina projekt samt prognosarbete. Du kan även hantera de juridiska aspekterna i projekten på ett bra sätt. Du känner dig bekväm med att ta och ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Du kommer att ha personalansvar för ditt gäng yrkesarbetare.

Utbildning/erfarenhet

Vi förväntar oss att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att våra Platschefer är affärsmässiga, kundfokuserade och proffsiga i alla delar av arbetet. Vi har väldigt kompetenta och självgående yrkesarbetare med stort engagemang för företaget och arbetet och det är viktigt att du är en bra ledare som kan fortsätta att utveckla dem och gruppen.

Du bör ha en bra förståelse för projektekonomi och prognosarbete samt entreprenadjuridik. Har du även kunskaper i kalkylarbete är det en fördel. Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Vem är du?

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt och närvarande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-08

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rebecka Tholén

Telefon: 0725-334568

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.