Säsongsarbetare

Växjö

Söker du efter ett omväxlande och utmanade arbete? Nu söker vi säsongsarbetare till drift- och underhåll i Växjö.

Om tjänsten
Vi söker dig med erfarenhet av yttre skötsel . Du kommer att arbeta i Växjö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår allt som har med skötsel att göra, det vill säga bland annat nyanläggning, skötsel, klippning, bevattning, underhåll m.m. Med fokus mot gräsklippning. Säsongsanställning är i huvudsak under (april-november).

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jonas Andersson

Telefon: 00733-37 23 89

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.