Mark- & anläggningsarbetare

Örnsköldsvik

Affärsområde Anläggning är en ledande anläggningsaktör inom Peab-koncernen. Just nu har vi väldigt gott om jobb och söker därför ett antal mark- & anläggningsarbetare för säsongsanställning och möjlig tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter i huvudsak

  • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor
  • Rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Gatuombyggnader

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kravprofil
B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Relevanta utbildningar är meriterande.

Om tjänsterna
Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i team där erfarna medarbetare coachar våra mindre erfarna, på så sätt hjälps vi åt att växa kunskapsmässigt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där bifogar du CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde beräknas ske under april/maj.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-14

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Richard Mähler, platschef

Telefon: 0733-37 18 76

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.