Mätningsingenjör/mätningstekniker

Helsingborg


Om tjänsten
Nu söker Peab Anläggning i Helsingborg en erfaren mätingenjör. Som Mätingenjör hos oss på Peab är du länken mellan arbetsledare och hantverkare. Du kommer att tillhöra ett starkt team vilket kräver kommunikativ förmåga, lyhördhet och ett starkt intresse för branschen.

Som mätningsingenjör hos oss kommer du att jobba med produktionsmätning inom VA, väg och bygg. Produktionsmätning  innebär att du alltid ett steg före den dagliga produktionen och kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Ansvara för fältmätning i våra projekt dvs utsättning och inmätning
  • Hantering av Totalstation +  GNNS utrusning
  • Ritning hantering /ritning läsning inom VA, väg och bygg
  • Datahantering av utsättning/ inmätningsunderlag
  • 3D modeller + hjälpmodeller till maskinstyrning
  • Bearbeta och levererar inmätningsunderlag för relationshandlingar
  • Stödja arbetsledningen vid mängdreglerade projekt

Kravprofil

Vi vill att du har YH-utbildning inom kart- och mätteknik samt några års erfarenhet av liknande arbete. Då tjänsten handlar om god kommunikativ förmåga ställer vi krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Projekten är lokaliserade i Helsingborg med omnejd. Vi vill att du skall vara långsiktigt intresserad av att arbeta med mätteknik och vi ser det som meriterande att du haft kontakt med anläggningsverksamhet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som Mättekniker hos oss gäller det att vara noggrann, självgående och resultatinriktad. Självklart är du en person som förstår nycklarna i ett gott ledarskap och trivs att arbeta utomhus. För att trivas och passa i rollen tror vi att du är en person som är duktig på att planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom din roll innebär mycket kontakt med andra människor behöver du vara en person som är lätt att samarbeta och kommunicera med. Du gillar utmaningar och tar dig uppgifter på ett effektivt sätt och vill leverera med hög kvalitet.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-14

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.