TMA-chaufför

Förslöv

Vi har investerat i en ny kranbil/växlare som skall gå som TMA-bil och söker därför efter vår nästa chaufför med kranvana!

Trivs du med ett omväxlande arbete? Är du positiv och tycker om att bidra till en god stämning på arbetsplatser? Då kanske du är vår nästa medarbetare!

Om tjänsten 

Som TMA-chaufför arbetar du främst mot en av våra större kunder som erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt är leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter.

Rollen innebär främst TMA-körningar men kan även omfatta körningar av diverse produkter inom bygg, anläggning och industri.

Då TMA-skydd används till stor del vid vägarbete av olika slag, söker vi dig som är en skicklig och yrkeskunnig förare. Säkerhet är viktigt för dig och i trafiken är du ett föredöme.

Rollen innebär att du får möjlighet att arbeta självständigt, ta egna initiativ och möta många olika människor. Du blir en del av vårt team på cirka 20 chaufförer och tillsammans löser vi eventuella problem som uppstår. I dina arbetsuppgifter ingår även viss översyn och underhåll av ekipaget.

Vem är du?

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är engagerad och positiv. 

Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet, dvs. vi vill att din livssituation ska vara sådan att du har möjlighet till körning inom främst södra och mellersta Sverige. Rollen kan innebära att du ligger ute i veckorna.

Vi vill att du har C-körkort, YKB samt kranbevis. Arbete på väg nivå 2 och 3 samt tidigare erfarenhet av trafikanordningar är meriterande.  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-14

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Roger Svensson, platschef

Telefon: 0733-847400

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.