Yrkesarbetare

Gotland

Söker du ett omväxlande och utmanade arbete? Vi på Peab Anläggning söker nu nya medarbetare då förstärker vår Anläggningsverksamhet på Gotland.


Om tjänsten
Vi söker dig som är anläggare och/eller snickare med några års erfarenhet från branschen. Du som söker har kunskap inom ritningsläsning och innehar yrkesbevis. Körkort-B är ett krav. Det är viktigt att du är bekväm med en arbetsroll där du under vissa perioder/projekt arbeta på annan ort än där du är bosatt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående och tycker att det är roligt att jobba i team samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Som person uppskattar du ordning och reda och du har även förmåga att bidrar med detta till arbetsplatsen. Med dina tidigare erfarenheter kommer du snabbt in i nya arbetsuppgifter och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidsplanen. Du kommer att bli en del av ett engagerat gäng, därmed värdesätter vi social kompetens och att du har en positiv attityd till arbetet. 

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Marita Petkovic, Personal

Telefon: 072-5337836

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.