Anläggningsarbetare

Halmstad

SÖKES TILL HALLAND

Är du en duktig anläggare med ett par års erfarenhet? Vår Anläggningsverksamhet i Halland söker just dig!

Om tjänsten
I rollen som Anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten som rörläggning, schaktarbete, stensättning, kabelarbete och finplanering. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Dina blivande jobbarkompisar är ett trevligt gäng som finns spridda ute i projekt i främst Halmstad och Falkenberg med omnejd.

Kravprofil
Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller ett par års praktisk erfarenhet. Körkort B är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö. För att trivas hos oss är du en lagspelare som förstår vikten av god sammanhållning och bra kommunikation. Vi arbetar tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en positiv inställning, är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.