Marknadskoordinator

Malmö

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi arbetar med att utveckla, producera och sälja bostäder. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Nu utökar vi vårt säljteam i Skåne och söker dig som brinner för att skapa attraktivt och nyskapande marknadsmaterial och säljande kundevent.

Arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator på Peab Bostad ingår du i ett regionalt säljteam om 8 personer varav en marknadskoordinator som du har ett nära samarbete med. Du rapporterar till försäljningschefen och har kontorsort i Malmö men kommer att arbeta med flera projekt runtom i Skåne, vilket kräver att du är flexibel med tillgång till egen bil. I rollen som marknadskoordinator ingår du i många olika projektteam tillsammans med våra projektledare, kundansvariga m.fl. kollegor där du har ansvaret för marknadsdelen för respektive bostadsprojekt. Rollen innebär också daglig kontakt med många externa samarbetspartners och interna kollegor såsom andra marknadskoordinatorer runtom i landet.

I det dagliga arbetet arbetar du med att:
- skapa säljmaterial såsom broschyrer, 3D-visualiseringar, annonser och skyltning för våra bostadsprojekt
- lansera och uppdatera projektsidor på peabbostad.se
- författa nyhetsbrev och inbjudningar
- planera och beställa annonsering via Peab Bostads mediebyrå
- publicera nyheter på sociala medier
- förbereda och genomföra försäljningsevent

Vi söker dig som:
- har examen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande
- har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- har tillgång till egen bil i tjänsten

Det är meriterande om du:
* har arbetat i ett webbpubliceringsprogram, gärna Episerver
* har arbetat med sociala medier tidigare
* har arbetat i bygg- eller bostadsbranschen
* har erfarenhet av arbete i Photoshop och InDesign

Som person har du ett sinne för text, bild och har lätt för att se helheten. Du är en skicklig skribent med fallenhet för det svenska språket. Vidare är du initiativtagande, kreativ och kan bidra med egna idéer och förslag. Därtill är du strukturerad eftersom arbetet innebär mycket koordinering, administration samt många prioriteringar under en arbetsdag eftersom du har tighta deadlines i ditt arbete.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ulrika Englund

Telefon: 040- 35 75 08

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.