Yrkesarbetare

Gotland

Vi behöver nu förstärka vår organisation med fler duktiga, engagerade och erfarna medarbetare inom trä och betong/armering.

Vi söker dig som har yrkesbevis som trä- eller betongarbetare och har flera års erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du samarbetsvillig, ansvarfull och fungerar väl med både kollegor och kunder. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Att arbeta som trä- eller betongarbetare på Peab är ett omväxlande arbete och arbetsuppgifterna kan variera från att gipsa, sockla, sätta kök, armera, sätta väggform och gjuta allt från slitsar till stommar.

Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar sexmånaders provanställning.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jenny Eurenius, HR-partner

Telefon: 0733-37 55 52

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.