Depåchef

Högsbo

Vi söker nu en relationsskapande depåchef till vår depå i Högsbo, som vill vara med och utveckla vår verksamhet på orten.

Om rollen

Som depåchef hos oss på Lambertsson har du personal-, budget- och resultatansvar för depåns uthyrningsverksamhet. Högsbo är en av våra mindre depåer där fokus framförallt ligger på att ta större marknad och utveckla våra kundrelationer lokalt. Rollen innebär därför en hel del kundbesök och ett aktivt bearbetande av marknaden. Du har formellt personalansvar för två personer och rapporterar till regionchefen i väst.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från tjänsteförsäljning eller projektförsäljning inom B2B. Har du redan idag ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som ett plus. Tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning är meriterande. Som person är du prestigelös och har förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du är förtroendeingivande i relationen med kund och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer.

Hos oss får du en utvecklande tjänst med möjlighet till att vara delaktig och påverka. Eftersom vi strävar efter att vår organisation ska spegla samhället i stort, ser vi gärna kvinnor och personer med annan bakgrund som sökanden till tjänsten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-26

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Henrik Tyrén, Regionchef

Telefon: 0733-848130

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.