Entreprenadingenjör

Hudiksvall

HälsingeBygg ett Byggföretag med nytänkande

Om oss
Det händer mycket i Hudiksvall och HälsingeBygg är med där det händer. Vill du vara med i ett vinnande, engagerat team som gillar utmaningar och att ha kul på jobbet?

HälsingeBygg erbjuder nytänkande, miljömedvetenhet, kvalitet och kompetens inom flera olika områden.  Ett av våra viktigaste fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet. Med engagerade och delaktiga medarbetare som drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Vid årsskiftet flyttar vi in i nya lokaler på Köpmanbergsvägen som självklart blir en boost för alla anställda.

På HälsingeBygg jobbar idag ett 30-tal hantverkare och 10 tjänstemän, vi ingår i den stora byggkoncernen Peab. Det stora företagets muskler kombinerat med det lokala entreprenörskapet. Det finns stor kompetens att tillgå, stora utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande och  omväxlande arbete med ombyggnationer och nyproduktion.

I HälsingeBygg har vi roligt tillsammans och ett värdefullt kunskapsbyte i gruppen.

Arbetsuppgifter 
Entreprenadingenjör arbetar du nära HälsingeByggs VD och platschefer. Du ansvarar för kalkyler, offerthantering och stöttning vid projektbudgetarbetet samt administrativ- och ekonomisk uppföljning.

Du kommer att arbeta med att upprätta anbud-, kontrakt och produktionskalkyler och har en central roll i kalkylarbetet gällande planering och kontraktsadministration. Du är ett stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i projektet.

Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vem är du
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggbranschen. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning.

Välkommen med din ansökan!  

Hälsingebygg är en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetet som Entreprenadingenjör innebär ett stort ansvar och möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. Vi satsar aktivt på din personliga kompetensutveckling genom utbildning, nätverkande och att bredda erfarenheter i det dagliga arbetet.

Anställning kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lotta Bergström, HR

Telefon: 0733-37 13 44

Torbjörn Klaar, VD HälsingeBygg

Telefon: 070-218 77 82

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.