Entreprenadingenjör

Trestad

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Just nu söker vi efter en Entreprenadingenjör till Trestad (Uddevalla och Trollhättan). Du kommer i huvudsak att stötta våra platschefer med kalkyler, produktionsstöd och inköp, men du kommer också att delta i uppstarts/projekteringsmöten samt vara ute och träffa kunder, beställare och leverantörer. För att trivas i rollen tror vi därför att du är en prestigelös person som tycker det är lika roligt att räkna på jobb som att vara social och knyta nya kontakter. Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna se och kontrollera stora delar av byggprocessen.

Specifika krav för tjänsten:

  • Byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flytande svenska då detta är vårt koncernspråk
  • B-körkort (meriterande om du har tillgång till egen bil). Arbetsområdet sträcker sig i och kring Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg och resor kommer att ingå i tjänsten

Om du vill veta mer får du gärna kontakta Thomas Palmqvist på telefon 0733-37 35 10 alt. Thomas.Palmqvist@peab.se eller Cecilia Nagy på telefon 0725-33 50 06 alt. Cecilia.Nagy@peab.se. Om du tycker att beskrivningen passar in på dig - tveka in att skicka in din ansökan direkt! Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Cecilia Nagy

Telefon: 0725 33 50 06

Thomas Palmqvist

Telefon: 0733-37 35 10

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.