Platschef Anläggning

Göteborg

Brinner Du för att skapa ett gott arbetsklimat för de i Din närhet? Har Du en förmåga att se till att rätt person är på rätt plats för att uppnå lönsamhet och kvalitet, med kunden i fokus?

Om rollen som platschef

Här finns möjlighet för dig att vara med på en resa där du som platschef får en viktig roll i att utveckla unga medarbetare mot nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i såväl mindre som större projekt. Vår arbetschefsgrupp driver idag projekt på lokal marknad inom grundläggning, mark och VA. Dina dagar fylls med ansvar för att planera och leda projekt från början till slut avseende kvalité, ekonomi och tid.

Vi söker dig som
Är trygg i dig själv och tack vare gedigen erfarenheter bidrar till framgång i vår grupp. Du tror på att engagerade medarbetare och lagarbete är nyckel till framgång. För att platsa i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad, även i pressade situationer.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Göteborg med omnejd
  • Sista ansökningsdag: 2019-03-27
  • Undrar du något eller vill veta mer?
        
    Victoria Borgljung, Arbetschef 0725-334256
         Emma Olausson, HR 0733-373345

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Peab för detta uppdrag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-22

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Victoria Borgljung, Arbetschef

Telefon: +46 725334256

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.