Mätningstekniker

Östersund

Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare.

I en befattning som mätningstekniker i Peab ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen i ditt arbete. Dina kvalifikationer präglas av att Du är noggrann, självständig och att du kan arbeta i grupp. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg och anläggningsbetong.

Du bör ha god teknisk utbildning samt tidigare erfarenhet från olika former av bygg- och anläggningsproduktion.

Som mätningstekniker kommer du självständigt utföra och ansvara för mätningsarbeten, relationsunderlag och mängdreglering i projekten. Du har erfarenhet av Totalstation, GNSS, Geo och/eller Autocad samt maskinstyrning. B körkort är ett krav. 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och omväxlande arbete, där du tillsammans med andra mätningstekniker i ett nätverk utvecklar ert arbete.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår samtal från andra leverantörer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

David Norberg, Personal

Telefon: 0733-848 747

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.