Nyexaminerade Ingenjörer till Bygg & Anläggning

Stockholm och Södertälje

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Sök jobb hos oss på Peab! Vi söker dig som blir nyexaminerad ingenjör i år och som har studerat en eftergymnasial utbildning och vill starta din karriär hos oss.

Du får lära känna företaget och skaffar dig kunskap om verksamheten och möjliga yrkesval. Det blir en bra grund för din fortsatta utveckling och dina framtida roller i Peab. Du får ett värdefullt nätverk med erfarna chefer och specialister, samtidigt som du etablerar kontakt med andra nya ingenjörer som har liknande utmaningar som du.

Vi söker dig som tar examen i år från någon eftergymnasial utbildning till något av våra affärsområden inom bygg eller anläggning.

Affärsområde Anläggning är en ledande anläggningsaktör i Sverige. Vi bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Vidare utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggning och byggnation av olika typer av vatten- och avloppsanläggningar, slussar och hamnar. Vår drift- och underhållsverksamhet sköter och anlägger parker och andra grönytor, lekplatser, håller trafiken fri från hinder, skottar snö och sopar sand.

Affärsområde Bygg utför entreprenader åt både externa och interna beställare i Norden. Vi genomför varje år projekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten.

Specificera i ditt personliga brev om det är något av affärsområdena som är extra intressant för dig!

Frågor gällande verksamhetsområde Anläggning besvaras av Tobias och Maria, Madeleine svarar på frågor gällande verksamhetsområdet Bygg.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-07

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Madeleine Humphries

Telefon: 0725 33 48 93

Maria Osihn, HR specialist

Telefon: 0707 79 42 56

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733-37 38 31

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.