Kundansvarig Peab Bostad AB

Helsingborg

Tycker du att bostadsutveckling verkar spännande och samtidigt har ett brinnande intresse för kundnöjdhet? Är du en fena på att hantera och bemöta olika typer av människor? Låter det även lockande att verka som är spindeln i nätet och ansvarar för kontakten med produktion, mäklare och köpare? Då tror vi att tjänsten som kundansvarig i Peab Bostad är rätt för dig. Tjänsten är ett föräldravikariat som stäcker sig från maj 2019 till september 2020 med möjlighet till förlängning.  

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi arbetar med att utveckla, producera och sälja bostäder. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Om tjänsten

Som kundansvarig på Peab Bostad i Helsingborg ansvarar du för att ge ett professionellt bemötande, rätt information och service i världsklass till Peab Bostads kunder. Du kommer att ingå i ett regionalt säljteam om 7 personer och du rapporterar till försäljningschef. En bostadsaffär är ofta en av de absolut största affärerna som en privatperson genomför och som kundansvarig har du en viktig roll i denna köp- och inflyttningsprocess genom att tillhandahålla och ge information och service genom hela byggprocessen.

Arbetsuppgifter
Som kundansvarig kommer du främst att arbeta med Peabs bostadsprojekt i delarna säljstart, tillval och inflyttning. Under byggprojektet har du kontakt med många olika typer av partners såsom produktion, projektledare, mäklare, övriga konsulter inom projektet. Tillsammans med bland annat mäklare och säljchef är du med och tar fram en säljstrategi och du ansvarar för visningsaktiviteter och ”öppet hus”. I tjänsten ingår att administrera projektet i Vitec och att ansvara för tillvalsprocessen.

Du kommer till exempel att:
- Arbeta i tidiga lägen tillsammans med våra projektutvecklare för att ta fram projektens standard och tillvalsprogram, samt pris.
- Vara kontaktperson mot köparna i dina byggprojekt
- Hålla i tillvalsmöten med kund
- Ansvara för inflyttning
- Skicka löpande information till köparna under processen
- Planera och genomföra eventuella säljstarter

Vi söker dig som:
- Är fastighetsmäklare eller har annan liknande bakgrund
- Har erfarenhet av kundservice i någon form
- Har god datorvana
- Har ett stort engagemang för människor och nöjda kunder
- Har tillgång till egen bil som kan användas i tjänsten

Det är meriterande om du:
- Har arbetat i systemet Vitec eller liknande system
- Har erfarenhet av projektledning
- Har erfarenhet från fastighet- eller byggbranschen

Som person drivs du av att ha olika kontaktytor och leverera väldigt god service. Du har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att strukturera ditt arbete. Vidare är du positiv, initiativtagande och företagsam.

Arbetsort: Helsingborg, resande inom regionen förekommer.
Vikariat under perioden: maj 2019-september 2020 med möjlighet till förlängning.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-03

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ulrika Englund

Telefon: 040- 35 75 08

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.