Ingenjörer

Dalarna

Välkommen till ett expansivt företag och till vår avdelning för drift- och underhåll vägar inom driftområde Borlänge och Rättvik. Vi söker dig som nyligen har tagit teknisk examen inom väg- och anläggningsområdet eller motsvarande, gärna högskola.

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst med eget ansvar. Du får möjligheten att från grunden lära dig verksamheten. Vår målsättning är att du i närtid ska träda in i en ledande funktion.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, samordna, utveckla och följa upp. I arbetet ingår även hantering av driftrapporter och annan administration. Du skall bistå arbetsledningen i projektets alla delar. Du har mycket goda IT-kunskaper och körkort för personbil erfordras.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är noggrann och du tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga samt din serviceanda.

På sikt ingår beredskap i tjänsten. Tjänsten omfattar heltid med tillträde snarast. Placeringsorter blir Borlänge och Rättvik.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-26

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ann-Christin Säärelä

Telefon: 026-54 61 13

Niklas Broberg, arbetschef

Telefon: 0733-37 19 65

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.