Administratör

Sundsvall

Till vår verksamhet i region Nord söker vi en administratör.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att registrera tidrapporter, arbetet sker i Peabs system för tidrapportering. Det är en viktig uppgift och andra personer är beroende av att ditt arbete utförs på rätt sätt. Du kommer att ha kontakt med anställda och chefer. I tjänsten ingår även kontering av fakturaunderlag och uppgifter inom utbildningsadministration. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner kring avtalstillämpning, bra systemstöd och många engagerade och positiva kollegor.

Kravprofil

Du har adekvat utbildning och erfarenhet inom administration. Du har tidigare arbetat med ärendehantering och fakturering.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarfull och noggrann, kan hantera perioder av hög arbetsbelastning och är serviceinriktad. Du har en positiv grundinställning och kan jobba självständigt. Givetvis är du bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-28

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Robert Näsén, Avdelningschef

Telefon: 072-533 48 24

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.